|
| Site Admin |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 16 فروردین 1388, 11:55 pm پست ها : 23 محل سکونت: تهران مدرک تحصیلی: مهندسی ایمنی و بازرسی فنی
|
|
قابل توجه omid7882 عزیز! جناب mehdiabdi فرمودند کتاب آموزشی نه استاندارد.
کتابهای فارسی: معرفی کتاب 1: عنوان و نام پديدآور : آشنایی با ساخت و بازرسی مخازن ذخیره (در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی)/تدوین و گردآوری رضا امیرحسنی. مشخصات نشر : اصفهان: جهاد دانشگاهی، واحد صنعتی اصفهان، ۱۳۸۵.
معرفی کتاب 2: عنوان و نام پديدآور : اصول و مبانی طراحی ساخت، بازرسی و ایمنی مخازن ذخیره در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی/ مولف علیرضا احمدی مشخصات نشر : تهران: سپهر فاطمی، ۱۳۸۲.
معرفی کتاب 3: عنوان و نام پديدآور : اصول و مبانی طراحی، ساخت و بازرسی ظروف تحت فشار در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی/ مولف علیرضا احمدی مشخصات نشر : تهران: سپهر فاطمی، ۱۳۸۳.
معرفی کتاب 4: عنوان و نام پديدآور : اصول جوشکاری، بازرسی و نظارت بر جوش: (جوشکاری اسکلت سازههای فلزی، خطوط لوله نفت، گاز و مخازن)/ تالیف غلامرضا پوریادگار مشخصات نشر : تهران: کتاب آذرگان، ۱۳۸۲.
معرفی کتاب 5: عنوان و نام پديدآور : بازرسی فنی جوش و مخازن ذخیره "ساخت و نصب"/ تالیف محمد قریشی. مشخصات نشر : اصفهان: ارکان، ۱۳۸۴.
البته چند کتاب دیگر در زمینه طراحی مخازن نیز هست که به این مبحث مربوط نمیشود. اینجانب نیز به کمک یکی از دوستان در حال تهیه کتاب بازرسی مخازن تحت فشار هستم که امیدوارم امسال برای چاپ آماده شود. (البته سعی میکنم بخش هایی از آن را برای کسب نظرات دوستان در انجمن منتشر کنم.)
|
|